78194

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Libor V. (62.168.45.106) --- 13. 11. 2010
Re: Přikrmit či nepřikrmit?

Taky si všímám mizení zásob co jsou vidět pohledem zeshora....Právě teď je u nás 14°C, za chvíli to tam jdu nalejt.
Libor.
-----------
HaF napsal:
Já jsem to zkoušel nedávno, jak byly ty rekordní teploty. Zkusil jsem 1kg cukru v poměru 2:1. Podával jsem rámkovým krmítkem přímo za poslední plást kde seděli včely. Roztok byl druhý den odebrán. Je pravdou, že u většiny včelstev byly poslední dva plásty bez zásob a přitom tam v září zásoby ještě
byly. Polabí.
Haf

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 48185


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Ales Molcik (195.189.142.120) --- 13. 11. 2010
Re: Přikrmit či nepřikrmit?

Mám tenkostěnný dadant a letos jsem včelám dál 15 kg cukru. V jiných letech kdy mají něco nanosené tak dávám 12 kg. A s přikromováním teď bych si nelámal hlavu. Než na jaře začnou plodovat tak spotřebují asi tři kg zásob až s plodováním roste spotřeba. A v případě nouze bych přikrmil medem, cukr už by se mohl dostat do snůšky. Aleš

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 48187


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu